zaterdag 11 september 2021 19:04

Vier Schiedamse clubs nog in de race voor volgende bekerronde: HBSS al uitgeschakeld

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de tweede reeks aan poulewedstrijden gespeeld in het bekertoernooi. HBSS leed in Wassenaar tegen Graaf Willem II VAC een 2-0 nederlaag. Kethel Spaland speelde met 1-1 gelijk in de uitwedstrijd tegen De Jonge Spartaan. Hermes DVS is in zijn poule goed op dreef. De thuiswedstrijd tegen Loosduinen werd met 4-1 gewonnen. Ook voor Excelsior´20 zien de vooruitzichten op de volgende ronde er goed uit. In Ooltgensplaat won Excelsior´20 de uitwedstrijd tegen OFB met 0-5. PPSC speelde in Leimuiden met 3-3 gelijk tegen Kickers´69.

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de tweede reeks aan poulewedstrijden gespeeld in het bekertoernooi.

HBSS leed in Wassenaar tegen Graaf Willem II VAC een 2-0 nederlaag. Door de tweede nederlaag is HBSS uitgeschakeld en staat in de derde wedstrijd, thuis tegen KMD, alleen de eer op het spel.

Kethel Spaland speelde met 1-1 gelijk in de uitwedstrijd tegen De Jonge Spartaan. De Schiedamse club moet nu op 18 september de uitwedstrijd tegen Alphia winnen om door te gaan in het bekertoernooi.

Hermes DVS is in zijn poule goed op dreef. De thuiswedstrijd tegen Loosduinen werd met 4-1 gewonnen. In de thuiswedstrijd tegen Woerden kan Hermes DVS zich op 18 september plaatsen voor de volgende ronde.

Ook voor Excelsior´20 zien de vooruitzichten op de volgende ronde er goed uit. In Ooltgensplaat won Excelsior´20 de uitwedstrijd tegen OFB met 0-5. Excelsior´20 kan op 18 september het karwei thuis tegen Piershil afmaken.

PPSC speelde in Leimuiden met 3-3 gelijk tegen Kickers´69. De Schiedammers kunnen in een rechtstreeks duel met SCO´63 zich plaatsen voor de volgende ronde.