maandag 13 september 2021 10:20

Korfballers Nexus beginnen nieuwe competitie met eenvoudige zege

Na een periode van 335 dagen zonder competitiewedstrijden stond voor de korfballers van Nexus zaterdag de thuiswedstrijd tegen Aurora uit Haarlem op het programma. Nexus begon scherp aan de wedstrijd en wist al snel tot scoren te komen. Met een voorsprong van 11-3 ging Nexus de rust in. In de tweede helft gingen de gasten wat opportunistischer spelen maar veel effectiever werd het niet. Ook in de tweede helft kwam Aurora niet verder dan drie doelpunten. Nexus maakte er nog zeven en won zo het duel met 18-6.

Schiedam - Na een periode van 335 dagen zonder competitiewedstrijden stond voor de korfballers van Nexus zaterdag de thuiswedstrijd tegen Aurora uit Haarlem op het programma.

Nexus begon scherp aan de wedstrijd en wist al snel tot scoren te komen. Met een voorsprong van 11-3 ging Nexus de rust in. In de tweede helft gingen de gasten wat opportunistischer spelen maar veel effectiever werd het niet.

Ook in de tweede helft kwam Aurora niet verder dan drie doelpunten. Nexus maakte er nog zeven en won zo het duel met 18-6.

Smet op de wedstrijd was het uitvallen van debutant Sef de Hart met een scheurtje in zijn arm. Hij werd vervangen door A-junior Yannick van Otterloo die zijn debuut opluisterde met een doelpunt.