zaterdag 18 september 2021 19:10

Excelsior´20 en PPSC door in bekertoernooi

Twee van de zes Schiedamse amateurvoetbalteams uit het zaterdagvoetbal gaan naar de volgende ronde. Voor de derdeklassers HBSS en Kethel Spaland zit het bekeravontuur erop. HBSS won met 3-1 van KMD. Kethel Spaland speelde met 2-2 gelijk in de uitwedstrijd tegen Alphia. In de laatste wedstrijd speelde SVV met 0-0 gelijk in de uitwedstrijd tegen SNS waardoor SVV derde in de groep werd. Hermes DVS verloor de thuiswedstrijd tegen Woerden met 0-3. Excelsior´20 en PPSC plaatsten zich voor de volgende ronde in het bekertoernooi. Excelsior´20 won de thuiswedstrijd tegen Piershil met 6-0. PPSC werd groepswinnaar door een knappe 0-3 zege in de uitwedstrijd tegen SCO´63.

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de laatste wedstrijden gespeeld in de poulefase van het bekertoernooi. Twee van de zes Schiedamse amateurvoetbalteams uit het zaterdagvoetbal plaatsen zich voor de volgende ronde.

Voor de derdeklassers HBSS en Kethel Spaland zit het bekeravontuur erop. HBSS won in de laatste poulewedstrijd zaterdag nog wel thuis met 3-1 van KMD maar met 3 punten werden de Schiedammers vierde en laatste in hun poule. Kethel Spaland speelde met 2-2 gelijk in de uitwedstrijd tegen Alphia en werd daardoor tweede in de poule.

Ook voor SVV is het bekertoernooi klaar. In de laatste wedstrijd speelde SVV met 0-0 gelijk in de uitwedstrijd tegen SNS waardoor SVV derde in de groep werd. Hermes DVS verloor de thuiswedstrijd tegen Woerden met 0-3. In deze poule moet nog worden bepaald wat er gebeurt met de eerder gestaakte wedstrijd tussen Loosduinen en Woerden.

Excelsior´20 en PPSC plaatsten zich voor de volgende ronde in het bekertoernooi. Excelsior´20 won de thuiswedstrijd tegen Piershil met 6-0. Met 9 punten en een doelsaldo van 18-0 werden de Schiedammers overtuigend groepswinnaar. PPSC werd met 7 punten groepswinnaar door een knappe 0-3 zege in de uitwedstrijd tegen SCO´63.