maandag 20 september 2021 10:22

Nexus winnaar in streekderby; korfballers behouden ongeslagen status

Nexus winnaar in streekderby; korfballers behouden ongeslagen status Foto: Dionne van Dijk op weg naar een doelpunt

De korfballers van Nexus hebben zaterdag ook hun tweede competitiewedstrijd gewonnen. In Rotterdam ging Nexus goed van start tegen Sperwers en dat leverde halverwege de eerste helft al een 1-9 voorsprong op. Sperwers kon daarna de achterstand een beetje inlopen maar ging met een 5-11 achterstand de rust in. Uiteindelijk won Nexus het duel ruim met 10-17 en behield het de ongeslagen status. Zaterdag 25 september staat voor Nexus de thuiswedstrijd tegen Fluks uit Noordwijk op het programma (aanvang 15.30 uur).

Schiedam - De korfballers van Nexus hebben zaterdag ook hun tweede competitiewedstrijd gewonnen.

In Rotterdam ging Nexus goed van start tegen Sperwers en dat leverde halverwege de eerste helft al een 1-9 voorsprong op. Sperwers kon daarna de achterstand een beetje inlopen maar ging met een 5-11 achterstand de rust in.

In de tweede helft kreeg Nexus minder vat op de wedstrijd. De doelpuntenproductie aan Schiedamse zijde stokte. Sperwers kon daardoor de achterstand verkleinen tot drie doelpunten. Na een time-out en een aantal wissels wist Nexus het tij weer te keren.

Uiteindelijk won Nexus het duel ruim met 10-17 en behield het de ongeslagen status. Zaterdag 25 september staat voor Nexus de thuiswedstrijd tegen Fluks uit Noordwijk op het programma (aanvang 15.30 uur).