zondag 03 oktober 2021 10:46

Korfballers Nexus verrassend onderuit tegen laagvlieger Paal Centraal

De korfballers van Nexus hebben zaterdag een dure en onnodige nederlaag geleden in de thuiswedstrijd tegen Paal Centraal. De studentenploeg uit Delft was voor het duel in Schiedam nog zonder punten. Nexus begon nog wel goed en pakte een kleine voorsprong, die echter niet uitgebreid kon worden. De Delftenaren sloegen toe in de laatste minuten en pakten met twee treffers de 15-17 overwinning. Volgende week gaat Nexus in Haarlem op bezoek bij het nog ongeslagen Oosterkwartier.

Schiedam - De korfballers van Nexus hebben zaterdag een dure en onnodige nederlaag geleden in de thuiswedstrijd tegen Paal Centraal.

De studentenploeg uit Delft was voor het duel in Schiedam nog zonder punten. Nexus begon nog wel goed en pakte een kleine voorsprong, die echter niet uitgebreid kon worden. Het natte weer zorgde voor veel onnodig balverlies bij de Schiedammers. Paal Centraal leek minder last van de regen te hebben en ging ook beter met de kansen om. Nexus ging nog wel met een 8-7 voorsprong de rust in.

In de tweede helft hield Nexus aanvankelijk zijn voorsprong. Het ging mis in de laatste minuten. De Delftenaren sloegen toe en pakten met twee treffers de 15-17 overwinning. Volgende week gaat Nexus in Haarlem op bezoek bij het nog ongeslagen Oosterkwartier.