zaterdag 09 oktober 2021 18:46

Zes judoka´s Sportinstituut Schiedam naar NK

Zes judoka´s van Sportinstituut Schiedam hebben zaterdag in Dordrecht deelgenomen aan het Zuid-Hollands kampioenschap -15 jaar. Zij hebben zich daar allemaal weten te plaatsen voor het NK. De klasse -42 kg kende zelfs een Schiedamse finale waarin Celil Uyar Zuid-Hollands kampioen werd door clubgenoot Kyan Baas te verslaan. Ook Thimo Wansleeben (tweede in -38 kg), Sebastian Olsen (tweede in -46 kg) en Brandon Jansen (derde in -60 kg) behaalden een podiumplaats. Bij de meisjes werd Jana Bergman in de klasse -52 kg overtuigend kampioen. De zes judoka´s van Sportinstituut Schiedam gaan op 30 oktober strijden voor een medaille bij het NK -15 jaar in Leek.

Dordrecht - Zes judoka´s van Sportinstituut Schiedam hebben zaterdag in Dordrecht deelgenomen aan het Zuid-Hollands kampioenschap -15 jaar. Zij hebben zich daar allemaal weten te plaatsen voor het NK.

De klasse -42 kg kende zelfs een Schiedamse finale waarin Celil Uyar Zuid-Hollands kampioen werd door clubgenoot Kyan Baas te verslaan. Ook Thimo Wansleeben (tweede in -38 kg), Sebastian Olsen (tweede in -46 kg) en Brandon Jansen (derde in -60 kg) behaalden een podiumplaats.

Bij de meisjes werd Jana Bergman in de klasse -52 kg overtuigend kampioen. De zes judoka´s van Sportinstituut Schiedam gaan op 30 oktober strijden voor een medaille bij het NK -15 jaar in Leek.