zondag 24 oktober 2021 10:22

Korfballers Nexus pakken punt tegen koploper

Korfballers Nexus pakken punt tegen koploper Nick Pak scoort een doelpunt voor Nexus

De korfballers van Nexus hebben zaterdag thuis een punt gepakt tegen de nog ongeslagen koploper Badhoevedorp. Vanaf het startsignaal was er veel strijdlust bij de beide ploegen te zien. Nexus wist als eerste te scoren waarna de gasten daar direct op reageerden. De ploegen lieten elkaar niet los en gingen met een stand van 6-6 de rust in. Ook na rust wist Nexus als eerste weer een voorsprong te nemen. Badhoevedorp bleef aandringen waardoor de score in evenwicht bleef. Twee minuten voor tijd was de stand op 10-10 uitgekomen. Dat werd ook de eindstand.

Schiedam - De korfballers van Nexus hebben zaterdag thuis een punt gepakt tegen de nog ongeslagen koploper Badhoevedorp.

Vanaf het startsignaal was er veel strijdlust bij de beide ploegen te zien. Nexus wist als eerste te scoren waarna de gasten daar direct op reageerden. De ploegen lieten elkaar niet los en gingen met een stand van 6-6 de rust in.

Ook na rust wist Nexus als eerste weer een voorsprong te nemen. Badhoevedorp bleef aandringen waardoor de score in evenwicht bleef. Twee minuten voor tijd was de stand op 10-10 uitgekomen. Beide ploegen kregen daarna nog wat kansen maar wisten deze niet meer te benutten.

Coach Mario Bernard van Nexus was na afloop zichtbaar tevreden met het punt. Op zaterdag 30 oktober speelt Nexus tegen Aurora uit Haarlem de laatste wedstrijd van het eerste deel van de veldcompetitie.