zaterdag 01 oktober 2022 19:10

HBSS wint derby tegen Kethel Spaland; Excelsior´20 thuis onderuit; doelpuntrijke zege Hermes DVS, duel PPSC gestaakt en forse nederlaag SVV

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 2 gespeeld. In de Derde Klasse D won HBSS thuis met 3-1 van stadgenoot Kethel Spaland. Excelsior´20 verloor op eigen veld met 0-2 van OVV. In de Vierde Klasse E won Hermes DVS ook zijn tweede wedstrijd van dit seizoen. Hermes DVS won thuis met 8-4 van BZ Zuiderpark. De wedstrijd tussen PPSC en VOB werd twintig minuten voor tijd door de scheidsrechter gestaakt. In de Vijfde Klasse C leed SVV zijn tweede nederlaag van dit seizoen. De uitwedstrijd tegen Flakkee ging met 5-1 verloren.

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 2 gespeeld.

In de Derde Klasse D stond op Sportpark Harga de derby tussen HBSS en Kethel Spaland op het programma. HBSS hield de punten in eigen huis door een 3-1 zege in het Schiedamse onderonsje. Daarmee boekte HBSS zijn eerste zege van dit seizoen. Kethel Spaland blijft door de nederlaag zonder punten. Excelsior´20 verloor op eigen veld met 0-2 van OVV en blijft daarmee op 1 punt.

In de Vierde Klasse E won Hermes DVS ook zijn tweede wedstrijd van dit seizoen. De thuiswedstrijd tegen BZC Zuiderpark werd een duel waarin maar liefst twaalf keer werd gescoord. Hermes DVS trok daarin met 8-4 aan het langste eind. De wedstrijd tussen PPSC en VOB werd twintig minuten voor tijd door de scheidsrechter gestaakt. PPSC keek op dat moment tegen een 1-5 achterstand aan en stond nog maar 9 spelers in het veld.

In de Vijfde Klasse C leed SVV zijn tweede nederlaag van dit seizoen. De uitwedstrijd tegen Flakkee ging met 5-1 verloren.