zaterdag 21 september 2019 19:10

Uitslagen speelronde 1 amateurvoetbal

De vijf Schiedamse clubs in het zaterdagamateurvoetbal zijn zaterdag begonnen aan de nieuwe competitie. Kethel Spaland en HBSS begonnen met een zege in de Derde Klasse D. Kethel Spaland was thuis met 5-1 te sterk voor FC Vlotbrug. Ook HBSS begon met een thuiszege. De semiderby tegen het Vlaardingse CION werd met 2-0 gewonnen. In de Vierde Klasse F stond met het duel tussen SVV en PPSC al gelijk de eerste derby op het programma. PPSC was de sterkste en won de uitwedstrijd met 1-2. Hermes DVS speelde in Berkel en Rodenrijs een doelpuntrijke wedstrijd tegen TOGB. Hermes DVS verloor met 5-4.

Schiedam - De vijf Schiedamse clubs in het zaterdagamateurvoetbal zijn zaterdag begonnen aan de nieuwe competitie.

Kethel Spaland en HBSS zijn goed van start gegaan in de competitie in de Derde Klasse D. Degradant Kethel Spaland was thuis met 5-1 te sterk voor FC Vlotbrug.

Ook HBSS begon met een thuiszege. De semiderby tegen het Vlaardingse CION werd met 2-0 gewonnen.

In de Vierde Klasse F stond met het duel tussen SVV en PPSC al gelijk de eerste derby op het programma. PPSC was de sterkste en won de uitwedstrijd tegen de stadgenoot met 1-2.

Hermes DVS speelde in Berkel en Rodenrijs een tumultueuze en doelpuntrijke wedstrijd tegen TOGB. Bij de rust stond het al 3-3. Calame, Dijkxhoorn en Pijpers scoorden de treffers voor Hermes DVS. TOGB kwam in de tweede helft op een 4-3 voorsprong. Toch leek Palm met zijn treffer in blessuretijd Hermes DVS een puntje te bezorgen. Het was echter niet voldoende omdat ook TOGB in blessuretijd scoorde en zo het knotsgekke duel uiteindelijk met 5-4 won.