zondag 22 september 2019 16:43

Sterke eerste helft Nexus genoeg voor winst

De korfballers van Nexus speelden zaterdag een thuiswedstrijd tegen Ventura Sport uit Strijen. Nexus begon zeer sterk en wist al snel een eerste gat te slaan. Met een comfortabele stand van 12-4 ging Nexus de rust in. In de tweede helft scoorde Ventura Sport drie doelpunten en werd ook verdedigend de druk flink opgevoerd. Daar had Nexus de nodige moeite mee. Na het inbrengen van enkele wissels kwam Nexus terug in de wedstrijd. Uiteindelijk wist Nexus het duel met 17-11 te winnen. Volgende week speelt Nexus tegen het nog puntloze NIO uit Rotterdam.

Schiedam - De korfballers van Nexus speelden zaterdag een thuiswedstrijd tegen Ventura Sport uit Strijen.

Nexus begon zeer sterk en wist al snel een eerste gat te slaan. Met een comfortabele stand van 12-4 ging Nexus de rust in.

In de tweede helft scoorde Ventura Sport drie doelpunten en werd ook verdedigend de druk flink opgevoerd. Daar had Nexus de nodige moeite mee waardoor het lang duurde voordat er weer een doelpunt aan Schiedamse zijde kwam. Na het inbrengen van enkele wissels kwam Nexus terug in de wedstrijd.

Uiteindelijk wist Nexus het duel met 17-11 te winnen. Volgende week speelt Nexus tegen het nog puntloze NIO uit Rotterdam.