zondag 29 september 2019 20:28

Tweede zege voor Excelsior´20 en tweede nederlaag voor Kethel Spaland

Zondag hebben de twee Schiedamse zondagclubs hun wedstrijden in speelronde 2 van het amateurvoetbal gespeeld. Excelsior´20 boekte in Vlaardingen zijn tweede zege van dit seizoen. Na de thuiszege op FC IJsselmonde volgde nu een 0-3 overwinning in de uitwedstrijd tegen VFC. Kethel Spaland leed in de Derde Klasse B opnieuw een nederlaag. Na de forse nederlaag in de uitwedstrijd tegen Alphen ging nu de thuiswedstrijd tegen SEP met 0-4 verloren.

Schiedam - Zondag hebben de twee Schiedamse zondagclubs hun wedstrijden in speelronde 2 van het amateurvoetbal gespeeld.

Excelsior´20 boekte in Vlaardingen zijn tweede zege van dit seizoen. Na de thuiszege op FC IJsselmonde volgde nu een 0-3 overwinning in de uitwedstrijd tegen VFC. In de 36ste minuut zette Kasra Salmanzadeh Excelsior´20 op voorsprong. Vla voor rust vergrootte Etson Galong de voorsprong voor Excelsior´20. Na rust kwam VFC, door twee rode kaarten, nog maar negen spelers te staan. Excelsior´20 hield het bij een door Chris Delgado benutte strafschop.

Kethel Spaland leed in de Derde Klasse B opnieuw een nederlaag. Na de forse nederlaag in de uitwedstrijd tegen Alphen ging nu de thuiswedstrijd tegen SEP met 0-4 verloren.