zondag 06 oktober 2019 17:04

Twee Schiedamse zondagwedstrijden leveren 1 punt op

Zondag hebben de Schiedamse amateurvoetbalclubs hun wedstrijden in speelronde 3 gespeeld. In de Tweede Klasse leed Excelsior´20 zijn eerste nederlaag van dit seizoen. De thuiswedstrijd tegen PVCV uit Vleuten ging met 1-3 verloren. Voorafgaand aan het duel op Sportpark Thurlede werd één minuut in stilte in acht genomen vanwege het overlijden van oud-voorzitter Cor van ´t Zelfde. Kethel Spaland pakte in de Derde Klasse B zijn eerste punt van dit seizoen. De thuiswedstrijd tegen DHL eindigde in 2-2.In deze klasse is HWD nu nog de enige club zonder punten.

Schiedam - Zondag hebben de Schiedamse amateurvoetbalclubs hun wedstrijden in speelronde 3 gespeeld.

In de Tweede Klasse leed Excelsior´20 zijn eerste nederlaag van dit seizoen. De thuiswedstrijd tegen PVCV uit Vleuten ging met 1-3 verloren. Voorafgaand aan het duel op Sportpark Thurlede werd één minuut in stilte in acht genomen vanwege het overlijden van oud-voorzitter Cor van ´t Zelfde. Uit een corner kwamen de gasten in de 23ste minuut op een 0-1 voorsprong. In de 38ste minuut maakte Hamza Chikhi de gelijkmaker uit een vrije trap. Vlak voor rust kwam PVCV opnieuw op voorsprong door een benutte strafschop. De derde goal scoorde PVCV na rust uit een corner.

Kethel Spaland pakte in de Derde Klasse B zijn eerste punt van dit seizoen. De thuiswedstrijd tegen DHL eindigde in 2-2.In deze klasse is HWD nu nog de enige club zonder punten.