zondag 04 november 2018 17:11

Uitslagen amateurvoetbal zondag 4 november 2018

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 7 gespeeld.

In de Tweede Klasse D pakte Excelsior´20 een punt in de thuiswedstrijd tegen XerxesDZB. Na de vroege goal van de gasten kon Excelsior´20 in de tweede helft de 0-1 achterstand ombuigen naar een 2-1 voorsprong door doelpunten van Sezer Yoney en Marco Clarijs. In de 74ste minuut kwamen de gasten weer op gelijke hoogte.

SVV ging in dezelfde klasse hard onderuit in de uitwedstrijd tegen Hillegersberg. De Schiedammers verloren met 5-0. Excelsior´20 heeft 11 punten en staat daarmee op de gedeelde vijfde plaats. SVV blijft staan op 10 punten en staat daarmee gedeeld zevende. In de volgende speelronde, die voor zondag 18 november op het programma, treffen de beide Schiedamse clubs elkaar bij SVV.

In de Derde Klasse Q4 pakte Kethel Spaland in Oudenhoorn de winst. De uitwedstrijd tegen OHVV werd door de Schiedammers met 2-3 gewonnen. Kethel Spaland steeg door de zege naar de zesde plaats en heeft nu 8 punten uit 6 wedstrijden.