dinsdag 08 oktober 2019 08:43

Nouchka wint op WK in Siberië

Fontijn was de eerste ronde vrij door haar hoge ranking. Er zijn nu, na twee ronden, nog 8 bokssters in de race voor de titel. De eerstvolgende partij voor de Schiedamse is a.s. donderdagmorgen. Haar tegenstandster is dan  de Chinese Lu Zheng.

De andere Nederlandse deelneemster ( Jemyma Betrian ) won vandaag haar tweede partij en bokst donderdag ook voor een plaats in de halve finale.

Ulan Ude (Rusland) - Op het wereldkampioenschap boksen voor vrouwen heeft de Schiedamse Nouchka Fontijn haar eerste partij weten te winnen. Haar tegenstandster was de Kazachstaanse Akerke Bakhytzhan die op het WK van 2018 een 9e plaats wist te bereiken. De jury was unaniem : 5-0

De andere Nederlandse deelneemster ( Jemyma Betrian ) won vandaag haar tweede partij en bokst  donderdag ook voor een plaats in de halve finale.