zondag 13 oktober 2019 16:59

Eenvoudige uitzege voor korfballers Nexus

De korfballers van Nexus hebben zaterdagavond in Zwijndrecht een eenvoudige zege geboekt op Conventus. Tot 6-6 ging de wedstrijd nog gelijk op. Noah Poppelier kwam vervolgens voor Nexus in het veld en dat had gevolgen voor de aanvalskracht van Conventus. Nexus ging met een 7-10 voorsprong de rust in. Na rust maakte Nexus het verschil groter. Het kwam zelfs op een voorsprong van zes doelpunten maar dat kon de ploeg in het vervolg niet vasthouden. Conventus kwam nog terug tot 10-14. Nexus hield vervolgens het hoofd koel en won het duel uiteindelijk ruim met 14-21.

Zwijndrecht - De korfballers van Nexus hebben zaterdagavond in Zwijndrecht een eenvoudige zege geboekt op laagvlieger Conventus.

Tot 6-6 ging de wedstrijd nog gelijk op. Noah Poppelier kwam vervolgens voor Nexus in het veld en dat had gevolgen voor de aanvalskracht van Conventus. Nexus ging met een 7-10 voorsprong de rust in.

Na rust maakte Nexus het verschil groter. Het kwam zelfs op een voorsprong van zes doelpunten maar dat kon de ploeg in het vervolg niet vasthouden. Conventus kwam nog terug tot 10-14.

Nexus hield vervolgens het hoofd koel en won het duel uiteindelijk ruim met 14-21. In de volgende speelronde speelt Nexus thuis tegen medekoploper OZC.