zondag 27 oktober 2019 17:06

Zuur puntverlies voor Nexus

De korfballers van Nexus speelden zaterdag de laatste wedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie. Voor de Schiedamse ploeg stond in Gouda de returnwedstrijd tegen Gemini op het programma. In de eerste helft verliep het spel aan Schiedamse zijde moeizaam. Gemini kwam telkens voor waardoor Nexus in de achtervolging moest. Met een stand van 7-7 werd de rust gehaald. Na de rust had Nexus veel kansen maar kon het ook nu niet op voorsprong komen. Uiteindelijk moest Nexus met een 12-12 gelijkspel genoegen nemen.

Gouda- De korfballers van Nexus speelden zaterdag de laatste wedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie.

Voor de Schiedamse ploeg stond in Gouda de returnwedstrijd tegen Gemini op het programma. In de eerste helft verliep het spel aan Schiedamse zijde moeizaam. Gemini kwam telkens voor waardoor Nexus in de achtervolging moest. Met een stand van 7-7 werd de rust gehaald.

Na de rust had Nexus veel kansen maar kon het ook nu niet op voorsprong komen. Uiteindelijk moest Nexus met een 12-12 gelijkspel genoegen nemen.

ADO werd de spekkoper in deze speelronde. Zelf won het met het kleinst mogelijke verschil van Conventus en zag het OZC zich verslikken in NIO. ADO is daardoor de herfstkampioen in de Derde Klasse G.

Op 23 november gaat Nexus de eerste wedstrijd in de zaalcompetitie spelen. In Rotterdam treedt het team dan aan tegen OZC.