zondag 27 oktober 2019 17:11

Gelijkspel en nederlaag voor Schiedamse zondagvoetbalteams

Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 6 gespeeld. In de Tweede Klasse D kon Excelsior´20 in IJsselstein een punt aan zijn totaal toevoegen. In de eerste helft keek Excelsior´20 tegen een 2-0 achterstand aan. Na een uur scoorde Hamza Chikhi de aansluitingstreffer. De gelijkmaker kwam in de absolute slotseconden. Cas Smulders maakte vanaf elf meter geen fout en bracht met zijn rake strafschop de ploegen weer naast elkaar. Direct daarna floot de scheidsrechter voor het eindsignaal. In de Derde Klasse B leed Kethel Spaland een nederlaag. In Den Haag verloor het met 3-0 van ODB.

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 6 gespeeld.

In de Tweede Klasse D kon Excelsior´20 in IJsselstein een punt aan zijn totaal toevoegen. In de eerste helft keek Excelsior´20 tegen een 2-0 achterstand aan. Na een uur scoorde Hamza Chikhi de aansluitingstreffer. De gelijkmaker kwam in de absolute slotseconden. Cas Smulders maakte vanaf elf meter geen fout en bracht met zijn rake strafschop de ploegen weer naast elkaar. Direct daarna floot de scheidsrechter voor het eindsignaal. Excelsior´20 komt daarmee op 10 punten.

In de Derde Klasse B leed Kethel Spaland een nederlaag. In Den Haag verloor het met 3-0 van ODB. Kethel Spaland blijft daardoor op 5 punten staan.