zondag 03 november 2019 17:06

Winst voor Excelsior´20; Kethel Spaland speelt gelijk

Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 7 gespeeld. In de Tweede Klasse D hield Excelsior´20 tegen ESTO uit Bodegraven de punten in eigen huis. In de laatste minuut bezorgde Etson Galong met zijn tweede treffer Excelsior´20 een 2-1 zege. In de Derde Klasse B kon Kethel Spaland weer een puntje aan zijn totaal toevoegen. De thuiswedstrijd tegen Slikkerveer eindigde in 3-3.

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 7 gespeeld.

In de Tweede Klasse D hield Excelsior´20 tegen ESTO de punten in eigen huis. De gasten uit Bodegraven kwamen in deze wedstrijd nog wel op voorsprong. In de 40ste minuut zette Etson Galong de ploegen weer naast elkaar. Het duel leek daarna lang op een gelijkspel af te gaan. In de laatste minuut bezorgde Etson Galong met zijn tweede treffer Excelsior´20 toch een 2-1 zege. Excelsior´20 komt door de overwinning op 13 punten en stijgt daarmee naar de vierde plaats. Volgende week zondag speelt Excelsior´20 uit tegen nummer 3 Antibarbari.

In de Derde Klasse B kon Kethel Spaland weer een puntje aan zijn totaal toevoegen. De thuiswedstrijd tegen Slikkerveer eindigde in 3-3. Kethel Spaland heeft nu 6 punten en staat daarmee op de gedeelde negende plaats. Volgende week zondag speelt Kethel Spaland een uitwedstrijd tegen hekkensluiter HWD.