zondag 24 november 2019 16:38

Thuisnederlaag voor Excelsior´20; Kethel Spaland wint weer

Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 9 gespeeld. In de Tweede Klasse D leed Excelsior´20 een thuisnederlaag tegen Groeneweg. Excelsior´20 kwam wel snel op voorsprong door een benutte strafschop van Chris Delgado. Ook Groeneweg kreeg in de eerste helft een strafschop die werd benut. Met de stand 1-1 gingen beide ploegen de rust in. In de tweede helft scoorde Groeneweg twee doelpunten waar Excelsior´20 geen antwoord op had. Zo won Groeneweg het duel met 1-3. Kethel Spaland wist in de Derde Klasse B zijn thuiswedstrijd wel te winnen. Stompwijk´92 werd op Sportpark Willem Alexander met 3-1 verslagen.

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 9 gespeeld.

In de Tweede Klasse D leed Excelsior´20 een thuisnederlaag tegen Groeneweg. Excelsior´20 kwam wel snel op voorsprong door een benutte strafschop van Chris Delgado. Ook Groeneweg kreeg in de eerste helft een strafschop die werd benut. Met de stand 1-1 gingen beide ploegen de rust in. In de tweede helft scoorde Groeneweg twee doelpunten waar Excelsior´20 geen antwoord op had. Zo won Groeneweg het duel met 1-3. Door de nederlaag komen beide ploegen, samen met DONK en PVCV, op de gedeelde vijfde plaats met 13 punten.

Kethel Spaland wist in de Derde Klasse B zijn thuiswedstrijd wel te winnen. Stompwijk´92 werd op Sportpark Willem Alexander met 3-1 verslagen. Door de zege klimt Kethel Spaland naar de samen met HOVDJSCR gedeelde zesde plaats met 12 punten.