zondag 08 december 2019 18:12

Geen winst voor Schiedamse voetbalploegen in speelronde 11

Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 11 gespeeld. In de Tweede Klasse D pakte Excelsior´20 een punt in de slotfase in de thuiswedstrijd tegen XerxesDZB. De gasten kwamen in de 39ste minuut op voorsprong. Met uiteindelijk negen man kon XerxesDZB de voorsprong niet vasthouden. In de laatste minuut scoorde Maurice Bliek de gelijkmaker voor Excelsior´20. In de Derde Klasse B kon Kethel Spaland geen punten pakken. De thuiswedstrijd tegen Charlois ging met 1-2 verloren.

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 11 gespeeld.

In de Tweede Klasse D pakte Excelsior´20 een punt in de slotfase in de thuiswedstrijd tegen XerxesDZB. De gasten kwamen in de 39ste minuut op voorsprong. Met uiteindelijk negen man kon XerxesDZB de voorsprong niet vasthouden. In de laatste minuut scoorde Maurice Bliek de gelijkmaker voor Excelsior´20. Met het puntje erbij staat Excelsior´20 nu op de gedeelde achtste plaats met 14 punten.

In de Derde Klasse B kon Kethel Spaland geen punten pakken. De thuiswedstrijd tegen Charlois ging met 1-2 verloren. Kethel Spaland staat op de, samen met HOVDJSCR, gedeelde achtste plaats. Beide ploegen hebben 12 punten uit 10 wedstrijden.