zondag 25 november 2018 20:12

Uitslagen amateurvoetbal zondag 25 november 2018

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 9 gespeeld.

In de Tweede Klasse D won SVV de thuiswedstrijd tegen Oliveo. De gasten uit Pijnacker kwamen na een kwartier voorsprong. Die 0-1 voorsprong bleef lang op het scorebord staan maar het slotakkoord was voor SVV. In de 80ste minuut werd het gelijk door een eigen doelpunt van Oliveo. Vlak voor tijd bezorgde Giovanni Lunger SVV de 2-1 zege.

Excelsior´20 moest in dezelfde klasse de punten in de thuiswedstrijd tegen Wippolder delen. De Schiedammers konden de eerste helft met een 1-0 voorsprong afsluiten. Keeper Aykut kende in de tweede helft echter een mindere periode waardoor Wippolder op een 1-2 voorsprong kwam. Marco Clarijs bracht Excelsior´20 weer langszij. Vlak voor tijd redde keeper Aykut nog het punt voor Excelsior´20. SVV klom door de zege naar de gedeelde derde plaats met 16 punten. Excelsior´20 is gedeeld negende met 12 punten. Kethel Spaland kwam in deze speelronde niet in actie.