zaterdag 12 september 2020 19:20

HBSS en Kethel Spaland zaterdag door in bekertoernooi

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden gespeeld in de laatste speelronde van de poulefase van het toernooi om de Districtsbeker. Kethel Spaland en HBSS hebben zich daarin geplaatst voor de volgende ronde. Kethel Spaland won thuis met 4-1 van de directe concurrent Abbenbroek in de strijd om de groepswinst. HBSS verpulverde thuis HPSV met 11-3. Die zeer ruime zege was ook goed voor de groepswinst. Voor PPSC, Hermes DVS, SVV (zaterdag) en de zaterdag- en zondagafdeling van Excelsior´20 zit het bekertoernooi erop.

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden gespeeld in de laatste speelronde van de poulefase van het toernooi om de Districtsbeker.

Kethel Spaland en HBSS hebben zich daarin geplaatst voor de volgende ronde. Kethel Spaland won thuis met 4-1 van de directe concurrent Abbenbroek in de strijd om de groepswinst. HBSS verpulverde thuis HPSV met 11-3. Die zeer ruime zege was ook goed voor de groepswinst.

Voor PPSC, Hermes DVS, SVV (zaterdag) en de zaterdag- en zondagafdeling van Excelsior´20 zit het bekertoernooi erop.

PPSC pakte in zijn laatste wedstrijd nog een puntje. De uitwedstrijd tegen Erasmus eindigde in 1-1. Hermes DVS sloot het bekertoernooi met een 1-0 thuiszege tegen OFB. SVV won in zijn laatste duel thuis met 2-1 van Piershil. De zaterdagafdeling van Excelsior´20 won zijn laatste duel ook. De uitwedstrijd tegen Melissant eindigde in 1-3. De zondagafdeling van Excelsior´20 verloor ook zijn derde groepsduel. Thuis werd met 1-3 van Brielle verloren.