zondag 27 september 2020 16:49

Nexus lijdt thuisnederlaag tegen Conventus

De korfballers van Nexus hebben zaterdag de thuiswedstrijd tegen Conventus verloren. Nexus begon nog wel goed aan de eerste helft met een snelle voorsprong van twee doelpunten maar de tegenstander kwam langszij. Met een 5-10 achterstand ging Nexus de rust in. Na de rust kwam Nexus wat beter in het spel maar de voorsprong van Conventus bleef groot. Via enkele wissels wist Nexus de achterstand wat te verkleinen maar de tijd was te kort om de nederlaag af te wenden. Uiteindelijk moest Nexus genoegen nemen met een 13-15 nederlaag.

Schiedam - De korfballers van Nexus hebben zaterdag de thuiswedstrijd tegen Conventus verloren.

Nexus begon nog wel goed aan de eerste helft met een snelle voorsprong van twee doelpunten maar de tegenstander kwam langszij. Na een kwartier was de stand 4-4. Daarna troefde Conventus Nexus af en werd hun voorsprong steeds groter. Met een 5-10 achterstand ging Nexus de rust in.

Na de rust kwam Nexus wat beter in het spel maar de voorsprong van Conventus bleef groot. Zo´n 10 minuten voor tijd stond Conventus op een 10-14 voorsprong. Via enkele wissels wist Nexus de achterstand wat te verkleinen maar de tijd was te kort om de nederlaag af te wenden.

Uiteindelijk moest Nexus genoegen nemen met een 13-15 nederlaag. Nexus staat nu met 1 punt uit 4 wedstrijden op de zevende plaats.