zaterdag 03 oktober 2020 19:39

HBSS koploper in 3C; Hermes DVS wint derby bij Excelsior´20

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 3 gespeeld. In de Derde Klasse C won HBSS de uitwedstrijd tegen BZC Zuiderpark met 0-3. De thuiswedstrijd van Kethel Spaland tegen Rhoon moest door een blessure van de scheidsrechter worden gestaakt. Kethel Spaland stond op dat moment met 1-0 voor..In de Vierde Klasse F stonden twee Schiedamse derby´s op het programma. Op Sportpark Thurlede stonden Excelsior´20 en Hermes DVS tegenover elkaar. Hermes DVS won deze derby met 1-4. De wedstrijd tussen SVV en PPSC werd uitgesteld door coronabesmettingen bij SVV. Het duel staat nu voor dinsdag 13 oktober op het programma.

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 3 gespeeld.

In de Derde Klasse C won HBSS de uitwedstrijd tegen BZC Zuiderpark met 0-3. De thuiswedstrijd van Kethel Spaland tegen Rhoon moest door een blessure van de scheidsrechter worden gestaakt. Kethel Spaland stond op dat moment met 1-0 voor. HBSS staat samen Zuidland bovenaan met 9 punten uit 3 wedstrijden. Kethel Spaland staat op de gedeelde achtste plaats met 3 punten uit 2 wedstrijden. I

n de Vierde Klasse F stonden twee Schiedamse derby´s op het programma. Op Sportpark Thurlede stonden Excelsior´20 en Hermes DVS tegenover elkaar. Excelsior´20 kwam daarin in de eerste helft op een 1-0 voorsprong door een treffer van Mike Mookhoek. In de 60ste minuut kwamen de ploegen weer naast elkaar door een rake vrije trap van Marvin Vogels. In de 75ste minuut zette Brian Plooij Hermes DVS op een 1-2 voorsprong. Daarna kwam Excelsior´20 met negen spelers op het veld te staan en daarvan profiteerde Hermes DVS. Marius Lansbergen scoorde twee keer en zorgde zo voor de 1-4 overwinning van Hermes DVS.

De wedstrijd tussen SVV en PPSC werd uitgesteld door coronabesmettingen bij SVV. Het duel staat nu voor dinsdag 13 oktober op het programma.