zondag 04 oktober 2020 16:49

Zeges voor Excelsior´20 en Kethel Spaland in speelronde 3

Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 3 gespeeld. In de Tweede Klasse D boekte Excelsior´20 zijn tweede zege van dit seizoen. Excelsior´20 won thuis met 3-1 van Antibarbari. Met 6 punten uit 3 wedstrijden klimt Excelsior´20 naar de bovenste regionen. In de Derde Klasse B kwam Kethel Spaland ook tot winst. De thuiswedstrijd tegen Taurus leverde een 6-0 zege op. Door de eerste zege van Kethel Spaland in dit seizoen komt de club op 4 punten uit 3 wedstrijden. SVV kwam niet in actie. De thuiswedstrijd tegen Noordhoek werd door de club afgelast vanwege coronabesmettingen.

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 3 gespeeld.

In de Tweede Klasse D boekte Excelsior´20 zijn tweede zege van dit seizoen. Excelsior´20 won thuis met 3-1 van Antibarbari. Na een vroege 0-1 achterstand in de vijfde minuut bracht Rens van Troost al twee minuten later de ploegen weer naast elkaar. Vlak voor rust zette Ayoub Atia met een rake vrije trap Excelsior´20 op voorsprong. De derde Schiedamse treffer werd vlak voor het einde gescoord. Met 6 punten uit 3 wedstrijden klimt Excelsior´20 naar de bovenste regionen.

In de Derde Klasse B kwam Kethel Spaland ook tot winst. De thuiswedstrijd tegen Taurus leverde een 6-0 zege op. Door de eerste zege van Kethel Spaland in dit seizoen komt de club op 4 punten uit 3 wedstrijden.

SVV kwam niet in actie. De thuiswedstrijd tegen Noordhoek werd door de club afgelast vanwege coronabesmettingen.