zondag 13 december 2020 16:59

Deroy Duarte scoort twee keer in uitzege Sparta Rotterdam

Deroy Duarte heeft een belangrijk aandeel gehad in de 1-3 overwinning van Sparta Rotterdam in de uitwedstrijd tegen Willem II. Thy zette Sparta Rotterdam al in de zesde minuut op een 0-1 voorsprong. Vlak voor rust maakte de Schiedammer, nadat een schot van Thy nog was gekeerd, zijn eerste treffer van de middag. In de 51ste minuut maakte Duarte zijn tweede van de middag waarmee hij Sparta Rotterdam op een 0-3 voorsprong zette. In de blessuretijd kon Wriedt nog de eer voor Willem II redden.

Tilburg - Deroy Duarte heeft een belangrijk aandeel gehad in de 1-3 overwinning van Sparta Rotterdam in de uitwedstrijd tegen Willem II.

Thy zette Sparta Rotterdam al in de zesde minuut op een 0-1 voorsprong. Vlak voor rust maakte Duarte, nadat een schot van Thy nog was gekeerd, zijn eerste treffer van de middag. In de 51ste minuut maakte de Schiedammer zijn tweede van de middag waarmee hij Sparta Rotterdam op een 0-3 voorsprong zette. In de blessuretijd kon Wriedt nog de eer voor Willem II redden.

De zege in Tilburg was voor Sparta Rotterdam de vierde in de laatste vijf wedstrijden. Met 15 punten uit 12 wedstrijden staat Sparta Rotterdam stevig in de middenmoot in de Eredivisie.