dinsdag 22 december 2020 23:05

Deroy Duarte scoort weer voor Sparta Rotterdam

Deroy Duarte heeft dinsdag opnieuw een belangrijk aandeel gehad in een zege van Sparta Rotterdam. De Schiedamse voetballer scoorde in Enschede, in de uitwedstrijd tegen FC Twente, in de 67ste minuut met een fraai schot van buiten het zestienmetergebied de 0-2. Mario Engels had vlak voor rust de Kasteelclub op voorsprong gezet. Invaller Reda Kharchouch scoorde ook nog voor Sparta maar zijn treffer werd wegens buitenspel afgekeurd. Door de 0-2 zege staat Sparta Rotterdam in het linkerrijtje van de Eredivisie met 18 punten uit 14 wedstrijden.

Enschede - Deroy Duarte heeft dinsdag opnieuw een belangrijk aandeel gehad in een zege van Sparta Rotterdam.

De Schiedamse voetballer scoorde in Enschede, in de uitwedstrijd tegen FC Twente, in de 67ste minuut met een fraai schot van buiten het zestienmetergebied de 0-2. Mario Engels had vlak voor rust de Kasteelclub op voorsprong gezet. Invaller Reda Kharchouch scoorde ook nog voor Sparta maar zijn treffer werd wegens buitenspel afgekeurd.

Door de 0-2 zege staat Sparta Rotterdam in het linkerrijtje van de Eredivisie met 18 punten uit 14 wedstrijden.