zondag 20 januari 2019 17:15

Uitslagen amateurvoetbal zondag 20 januari 2019

Schiedam - SVV is zondag goed begonnen aan de tweede helft van de competitie in de Tweede Klasse D.

De thuiswedstrijd tegen XerxesDZB werd met 3-1 gewonnen. SVV kwam door een doelpunt van Dick Tijdeman op voorsprong. Vlak na rust kreeg André Simons een rode kaart. De net in het veld staande keeper Steven Lugtmeijer kon deze penalty nog keren maar  moest zich een paar minuten later, bij een nieuwe strafschop, toch gewonnen geven. Nadat ook XerxesDZB met tien man kwam te staan, sloeg SVV in het laatste deel van de wedstrijd toe. Dick Tijdeman en Wesley Schouten brachten de eindstand op 3-1.

Excelsior´20 kwam niet in actie. De thuiswedstrijd tegen Delft werd afgelast.

In de Derde Klasse Q4 is Kethel Spaland ook goed aan de tweede helft van de competitie begonnen. De uitwedstrijd tegen Steeds Hooger leverde een 2-6 overwinning op.