zondag 27 januari 2019 16:53

Excelsior´20 pakt drie belangrijke punten in uitwedstrijd

Rotterdam - Excelsior´20 heeft zondag in de Tweede Klasse D een belangrijke zege geboekt in de uitwedstrijd tegen XerxesDZB.

Mitchell Kruithof zette met twee doelpunten in het eerste kwartier Excelsior´20 al snel op een 0-2 voorsprong. In de 34ste minuut maakte XerxesDZB de aansluitingstreffer. De trainer van de thuisploeg was daarvoor door de scheidsrechter weggestuurd. Met een stand van 1-2 gingen de ploegen de rust in.

In de 53ste minuut kwam Excelsior´20 op 1-3 door een eigen doelpunt. Rens van Troost gooide in de 70ste minuut met zijn treffer de wedstrijd in het slot. Door de 1-4 zege komt Excelsior´20 op 15 punten uit 12 wedstrijden en krijgt het de aansluiting met de ploegen in de middenmoot.

SVV kwam in deze ronde niet in actie. De thuiswedstrijd tegen Hillegersberg werd afgelast. Kethel Spaland had in de Derde Klasse Q4 een vrije ronde en kwam daardoor zondag ook niet in actie.