zondag 17 maart 2019 17:14

Uitslagen amateurvoetbal zondag 17 maart 2019

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 19 gespeeld.

In de Tweede Klasse D boekte Excelsior´20 een belangrijke zege. De thuiswedstrijd tegen het Delftse Concordia leverde een 1-0 overwinning op. De enige treffer van deze wedstrijd werd vlak voor rust gescoord door Chris Delgado.

SVV kwam ook tot winst in de uitwedstrijd tegen Antibarbari. SVV kwam al snel op een 0-1 voorsprong door een treffer van Ilya Tiren. Na de snelle gelijkmaker kwam SVV in de 34ste minuut opnieuw op voorsprong door een rake vrije trap van Keessie Wolters. Na de rust kwam Antibarbari opnieuw op gelijke hoogte. Uit een corner maakte Bart Fiegel vlak voor tijd de winnende 2-3. SVV staat door de zege op de tweede plaats met 37 punten uit 18 wedstrijden. Excelsior´20 staat op de elfde plaats met 19 punten uit 18 wedstrijden en heeft rechtstreekse handhaving daarmee weer in eigen hand.

Kethel Spaland boekte in de Derde Klasse B Hoog een mooie overwinning. De uitwedstrijd tegen SEP werd met 0-4 gewonnen.