zondag 24 maart 2019 16:33

Uitslagen amateurvoetbal zondag 24 maart 2019

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 20 gespeeld.

SVV liet punten liggen in de uitwedstrijd tegen laagvlieger XerxesDZB. Na 20 minuten keek SVV tegen een 2-0 achterstand aan. Wesley Schouten kopte uit een corner de aansluitingstreffer binnen. Na rust zette Ronald Baag, na een mooie aanval, de ploegen weer op gelijke hoogte. In de 73ste minuut kwam XerxesDZB opnieuw op voorsprong. Dick Tijdeman zorgde in de 83ste minuut voor de 3-3 eindstand.

Excelsior´20 had een makkelijke middag in de uitwedstrijd tegen het puntloze Delft. Excelsior´20 won met liefst 0-8. Komende zondag treffen de ploegen elkaar opnieuw maar dan op Sportpark Thurlede omdat er dan een inhaalronde op het programma staat. SVV staat op de derde plaats met 38 punten uit 19 wedstrijden. Excelsior´20 klimt door de ruime zege naar de tiende plaats met 22 punten uit 19 wedstrijden.

Kethel Spaland voegde in de Derde Klasse B Hoog Voorjaar een punt aan zijn totaal toe. De thuiswedstrijd tegen ODB eindigde in 0-0.