zondag 19 mei 2019 17:01

Uitslagen amateurvoetbal zondag 19 mei 2019

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in de 25ste en voorlaatste speelronde gespeeld.

In de Tweede Klasse D won SVV in de laatste thuiswedstrijd van de competitie met 1-0 van Wippolder. De winnende treffer werd gescoord door Dick Tijdeman. Excelsior´20 verloor in zijn laatste thuiswedstrijd van deze competitie met 4-5 van RKDEO. Na een 0-2 achterstand kwam Excelsior´20 vlak voor rust op gelijke hoogte. In de tweede helft kwam Excelsior´20 zelfs op een 4-2 voorsprong. Het lukte de Schiedammers echter niet om de voorsprong vast te houden. In iets meer dan een kwartier boog RKDEO de 4-2 achterstand om in een 4-5 voorsprong. Vlak voor tijd kreeg Excelsior´20 nog een kans op de gelijkmaker maar die werd niet benut.

SVV staat op de vijfde plaats met 41 punten. Excelsior´20 blijft elfde met 28 punten.

Kethel Spaland leed in de Derde Klasse Hoog B Voorjaar een nederlaag. De uitwedstrijd tegen WCR ging met 3-2 verloren.