zaterdag 15 juni 2019 18:27

HBSS handhaaft zich in Derde Klasse

Rotterdam - HBSS speelt ook volgend seizoen in de Derde Klasse.

Op het veld van Leonidas won HBSS in de spannende finale van de nacompetitie met 1-0 van TOGB uit Berkel en Rodenrijs.

In de eerste helft werd er niet gescoord. Halverwege de tweede helft kwam HBSS met een man minder op het veld te staan omdat Danny Fellinger een rode kaart kreeg.

Vlak voor tijd kwam HBSS toch op voorsprong. Vanuit een hoekschop werd de bal in de kluts door een speler van TOGB in eigen doel geschoten. Eén minuut voor tijd kreeg TOGB de ultieme mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen toen de scheidsrechter naar de penaltystip wees. De strafschop kwam echter op de paal terecht. Kort daarna volgde het eindsignaal waardoor HBSS de opdracht om zich via de nacompetitie te handhaven tot een succesvol einde heeft gebracht.