zondag 23 september 2018 11:30

Nexus boekt eerste zege in de stromende regen

Bodegraven - Nexus heeft zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen Vriendenschaar uit Bodegraven, de eerste zege van het seizoen behaald.

De eerste vijf minuten bleef de wedstrijd doelpuntloos. Ook in het eerste kwartier veranderde dit beeld niet en hadden beide ploegen slechts drie keer gescoord. Nexus slaagde er daarna langzaam in om op voorsprong te komen. Met een 8-5 voorsprong ging Nexus de rust in. In de tweede helft begon Nexus vlijmscherp. Dat resulteerde in een 15-9 voorsprong een kwartier voor tijd. De buit leek binnen maar omdat de concentratie en de scherpte daarna minder werden, kwam Vriendenschaar nog dichterbij. De zege kwam echter niet meer in gevaar en in de stromende regen won Nexus uiteindelijk met 16-14.