zondag 23 september 2018 18:08

Verkrampt Hermes-D.V.S. heeft valse start

Schiedam - Hermes-D.V.S. begon de wedstrijd te gespannen tegen een in de 1e fase van de 1e helft beter Victoria'04, dat een aantal kansen op de openingstreffer had.

Hermes-D.V.S. stelde daar weinig tegenover. Het team speelde slordig, te gehaast en toonde op geen enkel moment de goede vorm van de beker- en oefenwedstrijden van de voorbereidingsfase. Ruststand was echter 0-0.

De 2e helft na wat omzettingen een beter Hermes-D.V.S. zonder echt goed te spelen en veel te creëren. Toch kwam het team op voorsprong. In de 70e min belandde de bal na een afgeslagen corner voor de voeten van Dylan Fenix (foto) die uithaalde vanaf 16 meter. Al in de 76e min maakte Victoria'04 de 1-1 na een fout van de verder sterk spelende Mike de Lange. Beide ploegen probeerden de winnende treffer te forceren, het duel leek echter in 1-1 te eindigen totdat keeper Patrick Krabbendam een grote fout maakte en de bal losliet waarna de spits van Victoria'04 de bal simpel binnen tikte. 1-2 in de 88e min.
De fout was misschien wel symbolisch voor de te gespannen, verkrampt spelende spelers van Hermes-D.V.S.  Iedereen weet dat het beter zal moeten om als een serieuze titelkandidaat te worden gezien. Echter, deze wedstrijd was hopelijk een incident. Er zijn nog 23 wedstrijden om het recht te zetten, te beginnen met SVV.