zaterdag 01 december 2018 19:23

Uitslagen amateurvoetbal zaterdag 1 december 2018

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 10 gespeeld.

In de Tweede Klasse D leed Kethel Spaland, na twee zeges op rij, een nederlaag. De uitwedstrijd tegen Sparta ging met 4-1 verloren. Kethel Spaland bleef daardoor op 9 punten staan en staat daarmee nu elfde.

In de Derde Klasse B leed HBSS weer een stevige nederlaag. De thuiswedstrijd tegen Quick Steps ging met 0-4 verloren.

In de Vierde Klasse E stond de derby tussen Hermes DVS en PPSC op het programma. De beide Schiedamse clubs maakten er een zeer doelpuntrijke wedstrijd van. Hermes DVS had al snel een 3-0 voorsprong genomen maar nog voor de rust had PPSC de achterstand verkleind tot 3-2. Na rust vergrootte Hermes DVS weer de voorsprong en kwam het op 5-2. Daarna scoorden beide ploegen nog één keer waardoor de eindstand op 6-3 in het voordeel van Hermes DVS kwam. Door de zege is Hermes DVS PPSC nu gepasseerd op de ranglijst. SVV is bezig aan een sterke opmars en boekte zijn tweede zege op rij. De thuiswedstrijd tegen Overmaas leverde een 2-1 zege op.