zondag 09 december 2018 16:56

Uitslagen amateurvoetbal zondag 9 december 2018

Schiedam - Zondag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 11 gespeeld.

In de Tweede Klasse D haalde SVV flink uit in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Delft. Na de 1-0 van Ilya Tiren scoorden de gasten uit een vrije trap de gelijkmaker. Vlak voor rust zette Lesley van Waas SVV opnieuw op voorsprong door een strafschop te benutten. In de tweede helft walste SVV over de gasten uit Delft heen. Jorden Scherpenzeel scoorde in een kwartier tijd een zuivere hattrick. Uiteindelijk won SVV het duel met 9-1. Door de zeer ruime zege staat SVV nu op 19 punten. Excelsior´20 kwam niet in actie. De thuiswedstrijd tegen TOGB werd afgelast.

In de Derde Klasse Q4 haalde Kethel Spaland ook flink uit in zijn wedstrijd. De uitwedstrijd tegen Besiktas leverde een 1-7 zege op voor de Schiedammers. Kethel Spaland komt door de ruime zege op 14 punten uit 9 wedstrijden.