zondag 23 december 2018 16:47

Excelsior´20 thuis hard onderuit tegen koploper

Schiedam - Excelsior´20 heeft zondag zijn laatste competitiewedstrijd van het jaar 2018 gespeeld.

De Schiedammers haalden de thuiswedstrijd tegen TOGB in die eerder voor 9 december op het programma stond. Op Sportpark Thurlede had Excelsior´20 weinig in te brengen tegen de koploper uit Berkel en Rodenrijs. In de eerste helft keek Excelsior´20 al tegen een 0-3 achterstand aan.

Vlak na rust scoorde TOGB ook de 0-4. In de 62ste minuut scoorde Chris Delgado voor Excelsior´20 de 1-4. Daarna werd de wedstrijd eventjes gestaakt omdat Davy Roozen zijn schouder uit de kom had. In het laatste deel bepaalde TOGB de eindstand nog op 1-5. Excelsior´20 sluit het eerste deel in de competitie in de Tweede Klasse D daarmee af op een gedeelde elfde plaats met 12 punten uit 11 wedstrijden.