zondag 26 september 2021 17:04

Korfballers Nexus behouden ongeslagen status

Zaterdag stond voor de korfballers van Nexus de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma. Fluks uit Noordwijk kwam op een 1-4 voorsprong. Trainer Mario Bernard nam een time-out en dat bleek een kantelpunt in de wedstrijd te zijn. Nexus boog de achterstand om in een 8-6 voorsprong waarmee het de rust in ging. In de tweede helft was het Nexus dat goed uit de startblokken kwam en de voorsprong verder uitbreidde naar 13-9. Nexus bewaarde de rust en gaf de voorsprong niet meer uit handen. Uiteindelijk behield Nexus zijn ongeslagen status met een 15-10 overwinning.

Schiedam - Zaterdag stond voor de korfballers van Nexus de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma.

Fluks uit Noordwijk schoot uit de startblokken en kwam op een 1-4 voorsprong. Trainer Mario Bernard nam een time-out en dat bleek een kantelpunt in de wedstrijd te zijn. Nexus boog de achterstand om in een 8-6 voorsprong waarmee het de rust in ging, mede door doelpunten van Jochem Schuurman en Noah Poppelier.

In de tweede helft was het Nexus dat goed uit de startblokken kwam en de voorsprong verder uitbreidde naar 13-9. Nexus bewaarde de rust en gaf de voorsprong niet meer uit handen.

Uiteindelijk behield Nexus zijn ongeslagen status met een 15-10 overwinning. Nexus is daarmee een van de vier ploegen met de volle winst van 6 punten uit 3 wedstrijden (een overwinning levert bij korfbal 2 punten op). Volgende week zaterdag speelt Nexus opnieuw thuis. Dan is Paal Centraal uit Delft de tegenstander.