zondag 28 november 2021 20:37

Korfballers Nexus hard onderuit in eerste wedstrijd zaalcompetitie

De korfballers van Nexus hebben zaterdag in de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie een forse nederlaag geleden. In een lege Groenoordhal ging Nexus onderuit tegen Phoenix uit Zoetermeer in de eerste wedstrijd in de tweede klasse. Tot 6-6 ging het duel nog gelijk op. De gasten kwamen daarna beter in hun spel en gingen met een 6-13 voorsprong de rust in. Na de rust wist Nexus zich niet te herpakken en ging Phoenix verder met het maken van doelpunten. De ploeg uit Zoetermeer was uiteindelijk een maat te groot voor de Schiedammers. Nexus verloor het duel uiteindelijk met 12-24.

Schiedam - De korfballers van Nexus hebben zaterdag in de eerste wedstrijd van de zaalcompetitie een forse nederlaag geleden.

In een lege Groenoordhal ging Nexus onderuit tegen Phoenix uit Zoetermeer in de eerste wedstrijd in de tweede klasse. Tot 6-6 ging het duel nog gelijk op. De gasten kwamen daarna beter in hun spel en gingen met een 6-13 voorsprong de rust in.

Na de rust wist Nexus zich niet te herpakken en ging Phoenix verder met het maken van doelpunten. De ploeg uit Zoetermeer, die op het veld in de eerste klasse speelt, was uiteindelijk een maat te groot voor de Schiedammers. Nexus verloor het duel uiteindelijk met 12-24.