zondag 24 april 2022 16:55

Nexus hervat veldcompetitie met ruime thuiszege

De korfballers van Nexus zijn de tweede helft van het veldseizoen begonnen met een ruime overwinning op Sperwers. In het eerste kwartier kwam Nexus moeizaam uit de startblokken. Daarna zette Nexus, bij een 3-3 stand, een demarrage in die leidde tot een 11-4 voorsprong. De Rotterdamse club kon daar voor rust nog één doelpunt aan toevoegen. In de tweede helft wist Nexus de voorsprong verder uit te breiden en kwam het op 18-8. Daarna liet Nexus de teugels wat vieren maar de overwinning kwam niet in gevaar. Uiteindelijk won Nexus het duel met 23-14.

Schiedam - De korfballers van Nexus zijn de tweede helft van het veldseizoen begonnen met een ruime overwinning op Sperwers.

De Schiedamse club heeft zijn zinnen gezet op de tweede plaats achter de gedoodverfde kampioenskandidaat Badhoevedorp, die ook recht geeft op promotie naar de Tweede Klasse. In het eerste kwartier kwam Nexus moeizaam uit de startblokken. Daarna zette Nexus, bij een 3-3 stand, een demarrage in die leidde tot een 11-4 voorsprong. De Rotterdamse club kon daar voor rust nog één doelpunt aan toevoegen.

In de tweede helft wist Nexus de voorsprong verder uit te breiden en kwam het op 18-8. Daarna liet Nexus de teugels wat vieren maar de overwinning kwam niet in gevaar. Uiteindelijk won Nexus het duel met 23-14.

De komende twee weken is Nexus vrij. Op zaterdag 14 mei reist Nexus naar Noordwijk om daar de degens met Flux te kruisen.