maandag 27 januari 2020 10:26

Derde nederlaag op rij voor korfballers Nexus

De korfballers van Nexus hebben zaterdag in Oud-Beijerland de uitwedstrijd tegen Korbatjo verloren. Beide ploegen gingen scherp van start wat een gelijkopgaande strijd opleverde. Nexus wist een gat van vier doelpunten te slaan en leek met een voorsprong de rust in te gaan. Nog voor rust maakte de thuisploegen vier doelpunten op rij waardoor de stand bij de rust 11-11 was. Tot 15-15 kon Nexus bijblijven maar daarna sloeg Korbatjo een gat van vier doelpunten. Nexus wist de achterstand van 21-17 nog terug te brengen tot 21-20. Nexus slaagde er echter niet meer in om er nog een gelijkspel uit te slepen.

Oud-Beijerland - De korfballers van Nexus hebben zaterdag in Oud-Beijerland de uitwedstrijd tegen Korbatjo verloren.

Beide ploegen gingen scherp van start wat een gelijkopgaande strijd opleverde. Nexus wist een gat van vier doelpunten te slaan en leek met een voorsprong de rust in te gaan. Nog voor rust maakte de thuisploegen vier doelpunten op rij waardoor de stand bij de rust 11-11 was.

Vlak na rust viel bij Nexus Suthes Balasooriyan uit. Hij werd vervangen door Nick Pak. Tot 15-15 kon Nexus bijblijven maar daarna sloeg Korbatjo een gat van vier doelpunten. Nexus wist de achterstand van 21-17 nog terug te brengen tot 21-20. Nexus slaagde er echter niet meer in om er nog een gelijkspel uit te slepen.

Nexus blijft door de derde nederlaag op rij op 6 punten staan en staat daarmee vijfde in de poule.