zondag 24 november 2019 17:30

Nexus start zaalcompetitie met nederlaag

De korfballers van Nexus zijn de competitie in de zaal zaterdag begonnen met een uitwedstrijd in Rotterdam tegen OZC. De start pakte voor Nexus niet goed uit. Na een 4-0 achterstand scoorde Nexus pas de eerste treffer. Het gat bleef vier doelpunten. Vlak voor rust wist Nexus de achterstand tot 12-9 terug te brengen. Na de rust kwam Nexus terug tot 13-11. Nexus kon die lijn echter niet voortzetten en OZC wist de voorsprong weer verder uit te breiden. Uiteindelijk verloor Nexus het duel met 25-20.

Rotterdam - De korfballers van Nexus zijn de competitie in de zaal zaterdag begonnen met een uitwedstrijd in Rotterdam tegen OZC.

Zaterdag speelt Nexus de eerste thuiswedstrijd in de zaal. Atlas uit Ritthem komt dan op bezoek in de Margriethal.